Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara så...




uff

 

 

 

 

för att jag hittat enkelheten att bara vara

för att mina kovändningar inte fungerar

för att dina ögon är mina tjärnar i hälsingland

 

 

för att världen går under varje kväll

 

 

för att tvinna ben är bland det bästa som finns

efter en stund

 

 

på en döende sols balkong

i ditt knä

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri