Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metaforisten

också var det han som såg sin dotter dö

och genast funderade över vilken hemsk men fin metafor hennes död var för hur kort tid en trollslända lever.

(redan då visste han att livet hellre borde glömmas eller drömmas snarare än att levas.

han blev ett benvitt skal på smala ben
som omärkligt och omedvetet
flöt omkring i en mörk gränd till värld)




Fri vers av barfotafantomen
Läst 217 gånger
Publicerad 2015-05-31 13:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Medan socialrealisterna fick sola sig i etablissemangsglansen.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen