Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hoppa i unversums blomsterängar med kärleken i sin hand


Hoppets gunga..........


svingande svindlande himmelshöga turer

upp emot himmelsblå höjder

högt upp emot trädets krona

precis där som grenarna nuddar universum

svingar jag mej i gungan

livets gunga

fylld med oändligheternas möjligheter

stadigt förankrad i grenar som bärs upp av UrModerns armar

djupt inne i den livgivande myllan har den slagit rot

för evigt växande

uppåt

starkare

vidare

plockar mina möjligheter i från hoppets träd

svingande i min gunga

mina fötter nuddande universums spets





Fri vers av Anira
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-05-22 07:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser och upplever gungans rörelse

vackert
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira