Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till tomheten!

Min anslutning misslyckas.

De byter ett tak på andra sidan gatan.

 

Min anslutning misslyckas.

Några katter utanför liksom försöker storma byggnaden.

 

Anslutningen meddelar sig nedkopplad. Misslyckad.

Klink klonk

Bonk.

 

Borde ta mig ur det här. Komma ut. Leva i nuet

på något sätt

Browsar queerfeministiska nyhetsflödet typ varje kvart. Sen skriva: ode till tomheten!

                             för jag är ju liksom här.

 

Rondellerna byggs. Nytvättade gator. Jag måste ut.

 

 

Sa till mig själv                             och andra

När vi flyttade hit: jag ska aldrig bli en sån som åker             rullskidor!  eller så.

Men nu fullständigt vräker jag ut mig på motionsområdet. Går dock inte in i anläggningen för efterföljande återställare.

 

 

Rondellerna byggs. Nytvättade gator.

 

Fullkomligtabsolutochdefinitivt misslyckad anslutning. Och taket fortfarande inte färdiglagt.

 

Klink klonk

Bonk

 

 




Fri vers av inbundet
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-17 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inbundet
inbundet