Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kom in ett gäng


De kom in ett gäng, på bygget, larmet gick, och så kom det utskickat från larmföretaget, 2 personer för att kolla vad som hände…

Och där visade sej 2 beväpnade ”män” eller mer pojkar som var beväpnade med ett slags vapen. Men vapnen visade sej vara paintball gevär med lufttrycksdrift. Man hade alltså på bygget engagerat sej för att kriga, med färgkulor, på nya bygget!

Och tanken på vad sånt skulle kosta, ute på fasaden eller inne i, färdiga eller halvfärdiga ytor på insidan. DEN TANKEN slog dem väl aldrig men de hade kunnat ödelägga hela sin framtid. Då talar man om småpengar, inte bara tusentals utan ännu mer kronor.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-19 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO