Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenhetens berömmelse

Gynning snackar om att hon inte ”blivit tagen på allvar” men det verkar mer som om hon helst av allt, vill bli tagen på brösten och har blivit det, som förresten inte är hennes egna, ja kanske nu i o med att hon betalt för dom. Eller påsatt på allvaret…

Men kan man bli tagen på allvar, eller kan man förvänta sej det ens, när ”karriären” börjar med att hon visar fittan och lite mer… Den karriären vet man ju vad den kallas, när man säljer sånt.

Hon gjorde ju stor sak av att hon ”tog bort” sin karriärs mest framstående delar efter att ”karriären” var i gång, och det av sina mest gynnade tillgångar.

Helt otroligt att en så falsk blondin, får så mycket uppmärksamhet för att hon, visat sej naken.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO