Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nina Hagen på 80-talet tror jag sa att hon slängde sitt hjärta i bordet...


Vi behöver inga konstlade färdiga paket

Ibland vill man bara smacka i golvet med foten hårt
skrika och hoppa och vifta i samba eller rock
ta bort allt detta trevande låtsasliv
där många får leva i tanken
i orden

alla är vi värda ett absolut prasslande skrikande knakande larmande liv
in i minsta skrymsle
det som ingen ingen
kan gissa sig till

det ska slängas på bordet med ett skrik och ett glädjehopp
på en gång
i bästa kvinnostil
när vi inte låter oss inpressas i små små fodral
eller stora borddukar som täcker det som är vackert

ingenting är bättre än att bottna i sig själv
vara naket ärlig utan att hålla krampaktigt
i åran




Fri vers av Kim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-17 19:55



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fartfylld, energifylld diktkonst här! Och med ett innehåll som är på samma gång uppfordrande som uppmuntrande. Du förmedlar kraft i orden..!

Ändå bättre skulle det bli, enligt min läsning, om följande fördes ihop till samma stycke..för jag tror du menar att det hör ihop med varandra..? Tog ett tag för mig att få ihop det

det som ingen ingen
kan gissa sig till

ska slängas på bordet med ett skrik och ett glädjehopp på en gång
i bästa kvinnostil
när vi inte låter oss inpressas i små små fodral
eller stora borddukar som täcker det som är vackert
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP