Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma bägaren

Droppen föll tungt ur bägaren
Skärvor av splittrad väta rann
Dunstade i krasat golv

Springor tofsade i kanten
Gapar öppet

Skira drömmar sipprar sakta
Sirapslångsamt
Utför kullen

Mot byn i utkanten av ingenting
Pendlar nära vattnets flöde

Skuggan jagar
Dunkelhet tätnar
Svartnar

Faller tomt mot botten
Mörkret sluts

Det sista i bägaren rann ur




©Susanne Angelöf




Fri vers av sangel
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-05-17 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel