Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika sätt att mörda kärlek

Sätt att mörda kärlek

Okontakt, man har inte normal kontakt, svarar inte på tele eller mail ser sej som att man kan va okontaktbar

Skapa misstänksamhet, med olika ”nya” beteenden, besök på och av konstiga typer.

Inga raka svar, mer ”kan inte säga det just nu” eller ”de är en hemlis” eller kanske, bara ignorera frågor.

Att inte dela med sej av sitt vardagsliv…

Upptaget och, helt plötsligt, så ”nej vaddå” har inte pratat med nån

Inte komma på utsatt tid

Inte komma alls fast man sagt det

Komma på annat om man själv ska komma, är då på väg, snart eller på nåt viktigt, typ ”sjukhus” eller annat

Göra en massa nya saker helt plötsligt

Träffa ”nya vänner” som tar tiden i anspråk helt plötsligt

Ljuga om små saker som man inte ens fattar, varför man ljuger om




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO