Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fru men hon är borta och glöd nu


En gång så hade man


Jag hade en fru en gång
Tro det den som vill
Och i affären så kom det en typ
En riktig fjoll brukar vi män säga om såna
Men han hette Torsten
Bara en sån sak

Torsten rände på affären
Där frun jobbade
Och han var tänd på henne
Han tog alla chanser att… ”få prata”
Och jag log åt hans eskapader
Hur han gjorde sej till den fjanten

Ibland tänkte jag på hur min dåvarande svärfar
Skulle reagera, han som avskydde allt fjask
När man sen hörde Torstens hjalmarliknande närkingska
Kvädande då log man än mer
Men när f d frun då ”blivit ledig”
Och testat av minst två siffrigt antal av älskare
Varav många i 3 siffriga viktklasser

Så hittade hon en som både såg ut som
Och lät som, Hjalmar
Dock ej närkingska, bara tonläget, ”va”
En dag bar jag in grejor åt sonen
Då satt han där och sa ”hej”
Och åter så log jag skyndade mej ut
För man ska inte visa att man har roligt åt folk
Har mina föräldrar lärt mej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2011-05-18 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO