Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pet-Peter


De kom in en NY pappers nisse
En sån där som peter
Eller om det var vad han heter
För han petade i allt han inte skulle

Som när han gick på den numer 65 årige
Och snart gående i pension murare
Som sysslade med lagning
Av märken och håligheter i betongen
Han skulle helt enkelt
”lära honom det”
Pet-Peter
Men han gjorde livet surare
Oavsett baktanke




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-26 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO