Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... gränsfritt där han bor, gränsfritt det han tror, gränsfritt det som gror.. 




balkongen

 

 

~o~

 

du säger

 

kör - och jag har fortfarande inget körkort så jag drar järnet över sandstenen och vevar febrilt med den egg som blir! 

 

Flyyyyyg nu då!! 

 

huka huka för här kommer jag, rakas, och det med besked

 

.. men om nu ändå nätterna ska vara så här just här, så får du ju faktiskt stå ut med att bli antastad och invecklat utvecklad helt öppet inför hela högen nyfikna, bara för att jag kan.. *skojar*

Gör jag? ja, det gör jag men även skoj kan bli verkligt. Lovar att fråga först om det snuddar vid några oupptäckta fasor jag inte bör vidröra. 

Banderollen förbereds - Snart demonstration!

 

Alla fötter har inte gått samma stig på dina kängors stigar, och jag är definitivt inte bevandrad i världar bland träsk och troll. Inte i din skog. Även om jag vet hur troll fungerar så är det inte sagt att jag sköter mina uppgifter på vanligt trollförväntat sätt.

men jag lovar dyrt som jag är rik, och heligt som är jag frälst att

 

Jag ska endast uppföra mig exemplariskt Helgonlikt helt enligt föreskrifterna. Förbjudet ovett serveras bakom kulissen. Resten tar jag på hemmaplan. Bara för att jag kan... sa jag det förut? Ja, och faktiskt får du ta på dig hälften själv med dina ljud.. Ja! Det får du! Din balkong är rena häxkitteln för mig.

Det går inte ner några solar alls, när det inte finns nåt som skymmer ju.

 

Inte heller kan man sitta oberörd med mils utsikt och verka vara förnuftig, när famnen är ett träsktrolls. Inse fakta. Det finns inga demoner i en måne som inte ens har vett att vandra framlänges. (tillägg; när satan drar månen framåt lär han gå baklänges annars blir han bländad av solen) och det innebär att en baklängesmåne alltid har full uppsikt och av sig själv landar där solen är som hetast.

 

Kallas för att de-måna.

Din sol. 

 

Knävis.

 

Din måne har jag kidnappat för experiment.

Dom, månarna, funkar som att hälla vatten på en glödbädd bara så du vet. Oavsett förvanskade klarheter i soundet, eller just därför.. Du talar med en som levt på ljud som överlevnad och näring, och ord som överlevnad och ventil, i över halvseklet..... uff stackare.. Ska vi utbyta göromål kanske? Hihi, spelar jag dina ord så skriver du mina ljud! Kaboom i en mortel liksom - Dags för AlfaL-s största separator! Snarare snabbaste och tuffaste. 

Spännande resa.. spännande. Kostar en kram om dan, rakas, endast en.. på så där 27 timmar gången.

 

Det går inte ner några solar på din balkong, för dom är demånade.

 

Sen lång tid tillbaka.

~o~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri