Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi



Poesi
Bokstäver och ord
Med känsla i

Känslor kunnande att ta till
Att känna, förmedla lyssna och hör
Poesi, är till för
Den tillför själen

Känslor och liv
Poesi, ordens förklarandet av livet
Även om det inte alltid är givet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 16:27



Bookmark and Share


  Zelogath
Även i den mest djupa och svårtolkade poesi kan man finna en röd tråd
Som skänker den känslan man själv vill finna i texten
Genom andras lycka, sorg, kärlek
Kan vi hantera våra egna känslor
Poesi tillför verkligen något
Det har du rätt i
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO