Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland ville man att kärleken



Ibland ville man att kärleken
Vore som ett kassettband
Man kunde spola tillbaka
Istället för att bara spola
Spela igen

Eller om det kändes för hopplöst
Bara vända
Lyssna på nåt annat
Försvinna in i musiken
För en stund
För lite längre tid
Eller kanske för alltid




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-05-19 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO