Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DINA TÅRAR


Jag såg att du grät
tysta tårar

Din uppgivna blick mötte min

Jag skulle ha plockat ner solen åt dig
och strålarna, dom skulle läkt dig hel igen

Du förtjänade inget lidande
Inga tårar
Ingen smärta

Du fick allt
I din kamp

Varför?




Fri vers av Yarissa
Läst 353 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-05-18 17:16



Bookmark and Share


  Vindhjärta
Vad fint skrivet! Känslan är riktigt stark!
2011-05-21

  Järnkatten
Mycket starkt och gripande skrivet, applåder!
2011-05-19

  Zelogath
Jag förstår inte heller varför
Kanske är det ett test
Se hur mycket en person klarar av
Tar man sig igenom allt
Belönas man av en styrka, en immunitet
Och kan fortsätta livet
Mer bekymmersfritt
Men jag vet inte
Jag har inte kommit så långt
Än...

Applåd för dina funderingar, och för din omtanke
2011-05-18

  anits VIP
Starka berörande och mycket
tänkvärda rader, om hur lidandet
drabbar och känns orättvist
2011-05-18

    ej medlem längre
En stark text, fylld av ömhet och empati. Anar också ilska och förtvivlan inför det oförklarliga lidandet. Väl skriftat min poetvän.
2011-05-18

    ADI Nehlin
livet kan vara så orättvist ibland..fint skrivet
2011-05-18

  Black Bird
De tysta tårarna är värre ...
Och likaså blicken ...
En Mycket Bra och Stark Text! Kraften håller du inte tillbaka och det märker man på denna text.
2011-05-18

  Black Bird
De tysta tårarna är värre ...
Och likaså blicken ...
En Mycket Bra och Stark Text! Kraften håller du inte tillbaka och det märker man på denna text.
2011-05-18

  Minkki VIP
jag tror det är den enda frågan som saknar svar... man slår huvudet blodigt mot den, men svaret -
sådan är min läsarreaktion, beundrar ditt klara uttryck!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa