Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vår bröder ehh systrar eehh alla


Släpp tuttarna loss de är vår
Var man uti sin själ
Känner för att göra bara väl

Släpp tuttarna loss de är vår
Av ideella skäl
Vi smeker dom så väl

Om vi får….. ;)
Och även vid ert skår…
(nej fasen nu gick jag för långt, ner)
(Fast jag är så attans oskuldsfull)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 19:02



Bookmark and Share


  Zelogath
Känns som lite nymodig, försiktigt vårrus
Som en tonåring på grönbete
Lite snuskigt pittoresk men ändå
Vackert
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO