Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att saknaden kan vara så stor


Att saknaden kan vara så stor
Som ett tomt område
Som att falla ner i en jätteglasbehållare
Jag ser de utanför
De som lever

De som är människor
I alla fall ser de ut som det
Själv, så iaktar jag bara
Märker att saker händer
Men är ur stånd att förändra

För saknaden är för stor
Kärleken är för långt borta
Kroppen undrar var själen är
Vad är skälen till allt
Undrar man säg?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-05-19 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO