Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frozen

Du ser bara det du vill se

Du stänger mig ute

Du är kall

Ditt hjärta är brutet

Du har blivit frusen

 

Ditt hjärta är stängt. Du är instängd i dig själv.

Ett eget fängelse du gjort. Kämpar med själen.

Du fokuserar bara på hatet och ånger. Ditt eget fängelse du lever i

Ditt hjärta är fruset.

 

...

 

Om jag kunde öppna ditt stängda hjärta. Öppna din själ.

Göra dig hel igen. Jag ska alltid vara hos dig

Öppna dina ögon, se världen du har framför dig.

DU håller i Nyckeln.

 

...

 

Om jag skulle förlora dig, så skulle mitt hjärta frysas. Jag skulle bli söndrig. Halv.

Kärleken är som en fågel, och Hon måste flyga.

Men du är frusen, kall. Ditt hjärta är stängt.

Du är bruten.

 

...

 

Om jag fick nyckeln. Skulle jag befri din fågel. Jag skulle gjort dig hel. Jag skulle öppnat ditt hjärta. Visat din själ.

Du skulle bli varm. Vi skulle vara tillsammans.

Men DU har Nyckeln.

 

...

 

Jag Ber. Lita på mig. Öppna ögonen. Se på mig. Låt mig hjälpa dig.

Öppna ditt brutna hjärta. Din frösna själ.

 




Fri vers av Black Bird
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-18 19:19



Bookmark and Share


    Vico
sorglig! tror jag har en idé om grunden för denna. synd att det är som det är =/
2011-05-22

  mare VIP
Mycket fin formad dikt om att vilja hjälpa..
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird