Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råkar ni på han så passa er som fasen....


Jan Peter och är finne


Han heter Jan PETER
Ja eller hette
OCH VAR FINNE
Tyvärr också otacksam
Samt med ett förflutet
Som kunde berättiga
Att sitta inne

Han skulle passa i ”Fuskbyggarna”
Med sitt, förflutna
Sitt lutna byggnationer
Men en dag fick en av hans underentrepenörer nog
Tvingade honom att köra ut till kajkanten vid hamn
Och talade om att nu ska ja mina pengar
Och de luktade skit när han klev ur bilen
Tuffare än så, var inte Jan Peter fast han sa en del




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO