Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din varma och ömsinta kärlek, får mig alltid på fall

Ja, jag tycker ju att du så himla god, och ball
Ja, så redan vid det första ögonkastet som vi två bara hade tillsammans
så föll jag bara helt knall
Helt pladask
Blev kär i dig direkt
Så det sista jag bara kan säga om dig, är att du bara är helt känslolös, och kall…

Din varma och ömsinta kärlek, smittar av sig
Så, vad du nu än bara tror att du håller på med, så ska du bara veta att jag tycker att du bara verkar vara
en helt underbar tjej
En tjej som jag bara kan känna igen mig själv i, och i mitt hjärta
och i hela mitt innersta, bara en vacker melodi
För med dig, så vet jag att jag bara skulle kunna leva, och älska med, för all evighet
bara lycklig och fri

Din varma och ömsinta kärlek får mig alltid på fall
( Hade du räknat med något annat, eller? )
Ja, jag bara frågar mig...

Ken Cassel
19/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-19 01:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Ken!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel