Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den s k sekretessen



Den s k ”sekretessen” är mer ett ”skydd”
För de offentliga tjänstemännen
Och deras dumheter

När de ska skydda sej
För sina egna misstag

Än den är för det den ska vara till
De utsatta folket som behandlas

Titta på på MARKS kommun och deras
Vidriga beteende….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-05-20 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO