Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var vilse



Din kyss smakade whiskey,

och


jag




hittade hem.









Fri vers av wildrose
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-20 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sötäcklig och speciell ^^
2011-05-20

  M.A.J.R
Hehe tyckte att denna är grymt bra skrivet =)
2011-05-20

  yoakimu
Snygg sammanlänkning av de två företeelserna. Gillar!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose