Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag faller igen

Jag faller

faller ner för ett stup

ner i ett bottenlöst hål

mitt liv passerar i revy

minnen från när du var här

och jag var glad

men tystnaden

som kommer när du går

skriker i mitt inre

du hittade mig

gjorde mig glad

nu är jag ensam

och ej längre glad

så jag fortsätter falla

jag faller

tills dagen du kommer tillbaka igen




Fri vers av Narcissia
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 13:31



Bookmark and Share


    purplepea
Förstår din känsla bakom dina skrivna ord. Intensivt och ärligt skrivet.
Prova nästa gång att undvika klyschor såsom:
-mitt liv passerar i revy
-ett bottenlöst hål
-skriker i mitt inre

Försök att hitta din egen röst. Lek med orden. Stuva om meningarna och redigera tills du hittar kärnan i vad du vill säga.
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia