Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lämnar ett tomrum



Hon lämnar ett tomrum
Ett tomrum jag inte trodde fanns
Som ett hål i en mur
Eller ett dragigt sådant i en skans

Som en propp som tas bort, i botten av ett skepp
En längtan som förbyts i en själv jättedepp
Så tomt vart de en gång
I denna tomhet som kom

Med det jag aldrig ville tänka på
Eller knappast kan förstå
Då jag inte trodde på
Att ”det kunde hända”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO