Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig, jag fryser. Våga komma hit. 20/5-2011


Hinnan

Tittar ut
persikofärgad himmel
ler mot mig
men jag skakar
saknaden av beröring
hinna runt mig

Jag virar täcket
runt min kropp
vill smälta hinnan
som stelnat runt mig
blir kallare för varje minut

Tänker tillbaka
på gamla goda tider
glass på sommarfik
jultomten vid granen
hinnan kallnar mer
jag ryser

Saknaden av dig
pyser ut som is
matar hinnan med mer
jag stelnar
det går fort nu
så kom hit 
Värm mig




Fri vers av filosofian
Läst 572 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-20 21:07



Bookmark and Share


  Anna*
Kölden är väldigt svår i saknaden. Du beskriver det på ett strålande sätt ☼ Applåder
2011-05-22

    ADI Nehlin
fin, fin..lätt att känna igen sig i den känslan
2011-05-22

  Ninananonia VIP
Jättefin dikt om saknad! :I
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian