Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drama


Drama
Dramadokumentär
Janne Josefsson och de filmar
När mamman får besked om
De barn de haft
Dramadokumentär
Bra TV över människors olycka
Och i vissa fall lycka
Men det berör som nästan vilken
Dokussåpa som helst

Men kanske är det en fadd eftersmak
Av sensations hysteri…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO