Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkiga igenkännande vibbar

Så säger hon
”Har du betalt skatten”
Nej svarar man, jag söker uppskov
Ja men du hade ju redan det, sa hon
Mmmm

Såväl man känner igen detta
Från en annan del av ens liv
När det var skatten
Det var lånen
Det var försäkringarna
Det var allt, möjligt

Men inga positiva meningar
Det var bara ”elände”
Och man gjorde allt man kunde
På alla sätt
Men det hjälpte inte det skulle vara ett helvete
En sur min

Ett elakt grin
Och att vara fin
Det var det aldrig tal om
Och en show för alla andra
För att det skulle se ut som om
Vi var älskande

Fy fan uppriktigt sagt
Vilken vidrig tid
Med räntor på 17 % och över det
Vibbarna känns igen av de som gömmer sej
Och bara kräver av andra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-05-29 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO