Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig; äcklet.

- Jag är trött på att bli lurad,
att ständigt falla offer för annorlunda tänkande.
Hur i helvete kan jag vara så jävla dum?

Du kallade mig för kosmos mirakel,
du sa att jag var skapt av änglar.
Men du ljög, du kan aldrig sluta.
- Du kommer aldrig sluta.

Tankarna om dig misshandlar mig,
dem slår och skriker. Alla dina jävla ord!
Och ändå kan jag inte sluta önska att få höra dem,
bara en gång till. Få höra hur vacker & bra jag är;
Berätta att du älskar mig.

Men jag har fel, jag har alltid fel.
Du är precis som alla andra,
varför skulle du vara ett undantag?
Haha, vad fan är det med mig egentligen;
Du äcklar mig.

Tårarna är inte för din skull, inte heller för sympati.
Dem ska bara få mig att inse, min egen idioti.
- Visste du, att parasiter aldrig vinner?

JAG AVSKYR DIG.

Och du säger att jag ska berätta,
du vill veta hur det känns - Som den sadist du är.
Nu sitter du och glädjer dig i min misär;
Le då din jävel, LE FÖR I HELVETE.

"Jag älskar dig"

Din manipulerande känslohora.
Jag önskar dig inget annat än en evig intighet.
- Så, berätta, hur känns det?




Fri vers av fröken ingenting
Läst 1188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-20 22:15



Bookmark and Share


  Fru Intighet
"Tårarna är inte för din skull, inte heller för sympati.
Dem ska bara få mig att inse, min egen idioti."

Just det, älskar det stycket.
2011-05-20

  Fru Intighet
Starkt, underbart fint, smärtsamt.
Jag hatar med dig.
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting