Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antar att, melodin är uppenbar, och Mueller gör, även om det är i "egen sak" (fast det är ju kapitalismens ideologi) ett hästjobb som det verkar..


SAAB sången eller


Victor Müellers sång:

Ja jag har inga pengar
Och inte någon bilfabrik
Men jag älskar SAAB som bil
Deras goda stil

Och jag söker kapitalet
Till en förlust drivande SAAB fabrik
Men ingen vill ju hjälpa till
Att göra som jag vill




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-05-21 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO