Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chipsekonomi


Jag köpte en chipspåse
Som Rosdal sa att kortet ökade med 3 av
Så jag lär väl köpa 2 till
Så Rosdal den fan, får som han vill
Sen undrar han varför, folk vill planka….


Tydligen får Rosdal själv
Av våra skattepemgar
En månadslön motsvarande
2 224 chipspåsar
Undra på att han är fet den fan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO