Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en ökänd bekant som alltid behöver bekräftelse med att "vara populär" bland kvinnor"du är den ende" säger han viskande, Örebros kåtaste husförsäljare


Söker alltid bekräftelse


Kaffe utan grädde
Är som hebbe utan luder
Och hebbe utan luder
Är ingen hebbe alls




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2011-05-31 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO