Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammelrönninga

Här susar höga granar
Det är en gammal skog
fast ändå inte

I min barndom var här åkermark
Vetet mognade
i solskenet

Sen dess har många år gått
fast ändå inte

Jag tar ett ax
gnuggar det mot handflatan
blåser bort agnarna

Det smakar som bröd
fast ändå inte




Fri vers av stenhur VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-21 09:15



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En tänkvärd text ... Tiden .. "det är lång tid sedan .. fast ändå inte" ... Så länge det lever i minnet är det fortfarande nu, nära .. fast längesen ... I tidsrymden kanske blott en sekund sedan ...
2011-05-21

  walborg
Alla sinnen öppna - underbart att läsa.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP