Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens innanmäte


långt långt därinne

längst in i det glödande

finns minnena

där dansar minnenas stjärnstoft med kvarhållna ögonblick

tätt tätt i en virvlande dans över glödande eldhav

elden lever i minnenas bilbliotek

svävande bland universums bibliotekarier

arkiverande händelserna efter tidsrytmen

uppfunnen av behövande männsikor

indelande livet och tiden i trångsynta upplevelse mysterier

inte fritt flödande glödande liv

uppkommet ur universums innersta mittpunkt

alltings ursprung

allvetande kunnskap arkiverad i en miljontals sekunds hastighet

virvlande runt i universum

väntande på uppsökande själar

redo att fånga minnesglimtar av sin egen storhet

ödmjukt svävande

i tidslöst perpektiv

uppfunnen icke existerande tid försvunnen

framtiden framåt

samtiden nu genom dåtidens redan försvunna dilemma

i nuet finns allt om det fångas

minnena i jordens innanmäte förevigt svävande i ett glödande centrum




Fri vers av Anira
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 20:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en djupvidgande resa för du oss med in i
2011-05-22

  Mona Drugge
Vackert.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira