Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken


Ögonblicken när det verkligen gäller

missar man dem,kommer de igen?


Styr du det här

så kommer det att ske...


Men nu när du är där

är allt så tomt





Fri vers av Ivy-Jean
Läst 403 gånger
Publicerad 2011-05-21 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean