Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag varit yngre



Om jag varit yngre
Eller du lite äldre
Om om inte varit
Eller om jag fått chansen
Så hade jag inte tvingat, för jag tror inte på tvång
Men jag hade klart sagt och markerat
Att jag ville dela mitt liv
Min kärlek ville jag ge
Och allt därtill….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 19:12



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Så fin!
och allt det som står krivet mellan raderna berör.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO