Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flower power


Flower power
Is now lost
Sens long time its back to earth
In your compost




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 19:13



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Livets eviga cirkel. Inte ens en hippie kommer undan.
2011-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Never trust a hippie.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO