Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackra människorna



De vackra människorna
Styr världen
Vi andra göre oss icke besvär
Hur dumma och enfaldiga de än är
Så hamnar de oftast på toppen av stacken

Förr var det de starka som styrde
De smarta
Då på stenåldern
Och förr
Så var skönhet nåt annat


Men nu är det de vackra som får allt
Men det är vi, alla som tillåter det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO