Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är vi nu


Kungsholmen, maj 2011


Det blåser framtid
genom lyftkranarnas flaggspel
En efter en
trycks barnfamiljerna upp i hissar
och hälls ut över nyblanka hallgolv

Söndag med solen
Garanterade väderstreck
styr strålarna genom de rätta fönstren
precis på utsatta tider

Det susar framtid
genom rökfria trädkronor
En efter en
välter påsarna i parken
fylls av vinden
och förökar sig på vägen mot vattnet

En stad i träningskläder
springer förbi mig vid övergångsstället
Solen reser sig
försenad till ett möte
och lämnar skuggorna kvar i gräset




Fri vers av Steffepeffe
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-22 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut - detta är suveränt bra.
2011-10-15

  stenhur VIP
Bilder som ger både närvarokänsla och aningar om andra dimensioner. Gillar särskilt de sig förökande påsarna!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe