Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomhavets dofter

´

I syrenernas tid ljuvliga doftande moln sprids över min gård

Min trädgård doftande av

Blommande träd av plommon

Gullvivor på rad

Bugande

Lungörten ståtar med färgrika snår

Stockrosor kämpar ....de vill upp

Klematisen strävar uppåt

Ska blandas i en blommande vepa

Insvepande doftande rosor i en klättrande portal

Sagolika färger skall sprida sina dofter

I ljuvligheternas kammare

Över gräsets vidder

Svepande in i själ och hjärta

Lavendel ...isop....myntor av alla dess slag

Med en och annan gubbe

En av jord kommen ...jordgubben

En ståtlig gul Slåttergubbe ...en läkande sådan

Fläderns sakta återhämtning i från vinterns köld

En förhoppning om att blommor den skall ståta med

Hallon ..björnbär.....blåbär....vinbär....

Ljuvligheterna för gommen slutligen skall vankas

Sparrisknopp som ville opp

Sagolika dofter för sinnen som längtar

samlande dofter

minnen att spara

dimmor av doftande färger

i ett blommande hav




Fri vers av Anira
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-05-22 22:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
än en gång
tack
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira