Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tala om döden



Att tala om döden verkar va värre
För de som inte ska dö
Än för de andra

Men med konsekvenserna är det tvärtom
Ja tror vi alla fall
VI vet ju inte än




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 19:36



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Ja, att tala om döden är svårt för
en del människor. Ligger nog mycket
anledning bakom vad de har för har det . .
synen på döden osv.
vad man präglats av och hur man
förhåller sig till döden.

Starkt att prata om.
Viktigt att det tas upp.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO