Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att vissa människor vet

Tänk att vissa människor "vet", och de bestämmer, över huvet på en, de säger saker som ”som om du skulle behövt det då” eller ”jag tyckte inte att du behövde det”. Och kanske jag anser att du inte behöver höra av mej. ”DU behöver inte veta det” Samma människor blir halvt eller ibland, helt, vansinniga om man gör detsamma, för dom…. För ”dom vet” och ”dom bestämmer” sitter med facit och märkligt nog, hamnar själv i klistret gång på gång… Och man säger inte ”jag har inte lust att ha kontakt med dej” kanske ”det är för din skull jag gör det här”. Och om man gör sånt av kärlek, hur ska inte hatet från en sån människa, vara…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-31 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO