Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen kvider



Själen kvider
Själen lider
Skälen strider
Om herravälde
Över tanken
Själabanken känner stanken
Av lik
Tragik
Ett helvete med musik
Käften smakar morgon
Tabasco eller nåt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO