Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyss i möte med vänner från gränslandet mellan Europa och Asien. Och världen vidgas.


Ryska stäppen

Genom människor landskap

Genom ögon
världar där stäppen
saknar gränser

där hästarna från bergen
vandrar i långa manar
ner i björkskogarna
för att beta

Genom att se
och att möta

genom att höra
och bara förstå
klangen av orden:

världen är här

och vinden från
de fria vidderna
sveper genom rummet

Det doftar
från jurtans
kokeld




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-23 09:57



Bookmark and Share


  Self-Defense Driven
Världen är här, bara den textraden fick min att inse att det är så. Du förvandlade just ett svart liv till något ljusare.
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP