Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag göra med min kärlek


Vad ska jag göra med min kärlek när oron åter gnager och inget vill få mej att slippa, oroa mej,"män är inte värda" att slippa oroa sej. Eller kanske ”män ska inte oroa sej” över de sina, män ska inte ha det i sig, ”inga nyheter är bra nyheter” säger en del.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-17 05:32



Bookmark and Share


  queenia
så är det! I uppfattningarnas värld - men i verkligheten så gnager oron, ständigt sitt hål i kärleken....
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO