Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan allt på fredag missat allt på måndag


Barack akademin
Diskuterar fotboll men är svin
Kan allt enligt dom själva
På fredagan och sen
Varje måndag på frukostrasten
”Hjärntrust akademin”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-05-23 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO