Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tråkigt livet skulle vara

om man inte fick skoja lite med sina medmänniskor
Sina närmaste vänner, som man känner
Och ibland är man faktiskt riktigt ironisk
Bara ta pulsen på dem
Bara för att se vart smärtgränsen går emellan att gråta och le
Hi Hi
För om man nu bara är goda vänner, så skrattar de bara åt det…

Vad tråkigt livet skulle vara…

Ken Cassel
23/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 20:45



Bookmark and Share


  Emme VIP
Ja fy så tråkigt!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel