Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En till mig!?

Ja, tack!
Ja, jag vill också ha en
En vacker skimrande röd Ferrari, som bara glittrar i solens sken
En bästa vän
En som vet vilka vägar som man bara ska ta, och åka, för att i slutändan
bara träffa på den sanna kärleken?
Vad snäll du är!
Blir faktiskt lite småkär och rörd

En till mig?!
Ja, tack!
Ja, i dessa fall, så är jag inte den som är så noga, och petig
och bara spottar i glaset…

Hit med den!!!!

Min nya och fina röda Ferrari...

Ken Cassel
23/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 22:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Dreams can come true :)
2011-05-23

  Emme VIP
Själv skulle jag bli glad för en
superstor Lexus, men skulle
formodligen inte synas över
ratten eftersom jag är så kort =)
Kul text!!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel