Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnes-bak-luckan



De vart ett himla liv med dörrar
På en bil
Utanför på parkeringen och
Så hör jag en röst

”De händer att jag går tillbaks 3 ggr för
Att kolla alla dörrarna”
Och då har den 2 dörrar….
Så man undrar ju




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger
Publicerad 2011-05-24 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO