Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU handlar ekonomin inte mer om att producera mera


Enligt vad man nu erfar
Så handlar ekonomin inte mer om att producera mera
Utan om att producera skonsammare
OM människosläktet
Ja om världen som vi vet
Ska överleva

Om våra barn och barnbarn
Åtminstone ska ha en chans
Att leva
Och man tänker på Hasse & Tage
”men man hoppas att barna”
”kan få ett glas ÖÖÖÖÖL”

(ja eller frisk luft?)
(eller rent vatten?)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger
Publicerad 2011-05-25 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO