Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu spyr Jorden galla igen


Nu spyr Jorden galla igen
Över oss med men mest
På Island

Som om den protesterar
Med tsunamis och jordbävningar
Och vulkan utbrott och tornades

Och så mycket krig som nu, i stora delar av
Arabvärlden mest
”Krig och rykten om krig”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO